Springplank bij Muziekhuis Maarheeze

Vrijdagavond 5 april treden er weer 3 bands op tijdens de Springplank in Maarheeze. MotherBass is de avond aanwezig. De band speelt graag voor degenen die van klassieke rock, metal, grunge of zelfs progressieve…Springplank bij Muziekhuis Maarheeze

05-04-2019 11:17 – Ingezonden door Redactie

Vrijdagavond 5 april treden er weer 3 bands op tijdens de Springplank in Maarheeze. MotherBass is de avond aanwezig. De band speelt graag voor degenen die van klassieke rock, metal, grunge of zelfs progressieve muziek houden. Maar eigenlijk zou deze band voor elk publiek kunnen spelen. Met hun debuutalbum op zak komen ze Maarheeze versteld doen staan van hun eigen werk.
De volgende band zal worden een new indie post-punk band uit Eindhoven en Boxtel, namelijk Death Star Discotheque. Ook zij komen met eigen werk en hebben onlangs een EP uitgebracht. De avond wordt afgesloten met rock cover band Hillstone. Veel positiviteit en rock classics komen voorbij. Entree voor het evenement is gratis en het vindt plaats aan de Hoge Weg 10 in Maarheeze.

Foto MotherBass (foto: Dominique Beckers)

Powered by Blog Grabber