St George Quintet: ‘British legends’

Dit concertprogramma brengt vier Britse componisten uit het begin van de vorige eeuw samen. WO I had een sterke impact op elk van hen en hun muziek.St George Quintet: ‘British legends’

09-04-2018 09:13 – Ingezonden door Redactie

Dit concertprogramma brengt vier Britse componisten uit het begin van de vorige eeuw samen. WO I had een sterke impact op elk van hen en hun muziek.

Het St.George Quintet is een internationaal strijkersensemble. Ondanks de Engelse groepsnaam hebben ze hun wortels in België. Op het jongste Klarafestival werden ze als rijzende sterren onthaald. Een grote toekomst wacht dit ensemble. Uitvoerders: Liesbeth Baelus (viool), Kaja Nowak (viool), Marie-Louise De Jong (altviool), Wouter Vercruysse (cello), Bram Decroix (contrabas). Programma: werken van Frederic Septimus Kelly, Arthur Bliss, Edward Elgar, Ralph Vaughan Williams. St. George Quintet komt op 13 april om 20.30 uur naar de Kerk Overpelt-Fabriek (Kerkstraat 4 in Overpelt). Tickets kosten €13 en zijn te reserveren via reservaties@palethe.be of via tel. 0032 11/64 59 52.

Powered by Blog Grabber