Staatsbosbeheer herstelt parkeerplaatsen

Staatsbosbeheer startte begin maart met het herstellen van de parkeerplaatsen in het Leenderbos en bij de Achelse Kluis.Staatsbosbeheer herstelt parkeerplaatsen

11-03-2019 11:03 – Ingezonden door Redactie

Staatsbosbeheer startte begin maart met het herstellen van de parkeerplaatsen in het Leenderbos en bij de Achelse Kluis. Ook bij de ingang aan de Molenheide worden gaten uit de weg gehaald, net als bij het Strijperpad. Bij de Strabrechtse Heide worden de parkeerplaatsen bij De Plaetse en Mierlo hersteld. In de Kempen wordt de parkeerplaats bij de Cartierheide hersteld. Er worden gaten en kuilen op de parkeerplaatsen hersteld die ontstaan zijn door het vele gebruik. Het streven is om voor april klaar te zijn met de werkzaamheden. Plaatselijk kunnen de werkzaamheden voor overlast zorgen, doordat parkeerplaatsen tijdelijk zijn afgesloten voor de werkzaamheden.

Parkeerplaatsen tijdelijk minder goed begaanbaar of afgesloten
De parkeerplaatsen kunnen tijdelijk minder goed begaanbaar zijn door de herstelwerkzaamheden. De werkzaamheden zijn aangegeven met bordjes en linten, zodat bezoekers niet verrast worden door de machines. Daarnaast is het voor de veiligheid van de geïnteresseerde bezoeker van belang om niet te dicht bij de werkzaamheden te komen. Op een enkele plek kan een parkeerplaats of weg tijdelijk worden afgesloten. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Van Boxmeer uit Helmond.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Meer informatie over duurzaam bosbeheer en houtoogst bij Staatsbosbeheer vindt u op www.staatsbosbeheer.nl/bosenhout
Op www.hollands-hout.com vindt u prachtige toepassingen van Hollands hout.

Voor meer informatie over deze specifieke werkzaamheden kunt u contact opnemen met Staatsbosbeheer, Boswachter Erik Schram 0612988432.
Volg het social media account van boswachter Erik via Twitter: ErikBoswachter of Instagram: boswachtererik voor de laatste informatie.

Powered by Blog Grabber