Stadstriathlon Weert zoekt vrijwilligers

Op 8, 9 en 10 juni doen ruim 3.000 atleten, groot en klein, mee aan de Stadstriathlon in Weert. Een  sportspektakel waar hardlopen, wielrennen en zwemmen centraal staat. Het is een evenement dat elk jaar…Stadstriathlon Weert zoekt vrijwilligers

03-04-2018 14:58 – Ingezonden door Redactie

Op 8, 9 en 10 juni doen ruim 3.000 atleten, groot en klein, mee aan de Stadstriathlon in Weert. Een  sportspektakel waar hardlopen, wielrennen en zwemmen centraal staat. Het is een evenement dat elk jaar groeit en zonder vrijwilligers niet kan bestaan. Zeker met het EK van 2019 in het vooruitzicht dat dan in Weert plaatsvindt. Stichting Stadstriathlon Weert zoekt daarom nog meer vrijwilligers.   
De Stadstriathlon Weert is dit jaar voor de negende keer in de binnenstad van Weert (Bassin) en bij het Blauwe Meertje. Vrijdag 8 juni staat in het teken van de scholieren triathlon. Op zaterdag 9 juni laten recreanten en teams hun ren-, fiets- en zwemprestaties zien. En op zondag 10 juni zijn de topwedstrijden waar professionele triatleten aan deelnemen. Deze laatste dag heeft internationale allure.
Niet alleen veel sporters, ook veel vrijwilligers zijn deze dagen op de been. Bij oversteekplaatsen, als verkeersregelaar, bij drink- en eetposten, de finish, dopingcontroles en de huldigingsceremonie. Maar ook eerder gaan de handen al uit de mouwen tijdens de opbouw van het evenement en daarna tijdens de afbouw.
De vrijwilligersposten zijn nu nog niet allemaal bemand. Stadstriathlon Weert kan dus nog hulp gebruiken. Als vrijwilliger kun je rekenen op goede inhoudelijke begeleiding, een financiële vergoeding voor jouw vereniging of club, een lunch, drinken, een warme maaltijd en een Stadstriathlon T-shirt. Maar het allerbelangrijkste is de onvergetelijke ervaring. Je levert tenslotte een bijdrage aan het grootste sportevenement van Weert.
Schrijf je in als vrijwilliger van de Stadstriathlon Weert via stadstriathlonweert.nl/vrijwilligers.

FOTO Henk Roemen, Ospel

Powered by Blog Grabber