Stamppottendag bij Kr8tig

Donderdag 22 november vindt de volgende themadag / eetpunt weer plaats in het restaurant bij Kr8tig. Dit keer hebben we een oer Hollandse stampottendag georganiseerd die om 13.00 uur zal starten.Stamppottendag bij Kr8tig

19-11-2018 18:48 – Ingezonden door Redactie

Donderdag 22 november vindt de volgende themadag / eetpunt weer plaats in het restaurant bij Kr8tig.
Dit keer hebben we een oer Hollandse stampottendag georganiseerd die om 13.00 uur zal starten. Gezellig onder het genot van een lekker kopje koffie genieten van een heerlijk soepje, stamppot met een braadworst. Sfeervol in ons restaurant (Eten wat de pot schaft) met een gezellige groep mensen waar u gemakkelijk een praatje mee kan maken. Want alleen aan tafel zitten is voor niemand prettig, dus kom gezellig bij ons eten en neem gerust iemand mee! Elke 2 weken organiseren we op donderdag een themadag/eetpunt waarbij we onze gasten een lekkere maaltijd voorzetten. Komt u ook een hapje bij ons eten en gezellig een praatje maken? Graag tot ziens allemaal! Het restaurant is gelegen aan de Parallelweg 168 in Weert.

Powered by Blog Grabber