STAR challenge van start in Keent

Op woensdag 20 februari  is de STAR challenge in Keent gestart op basisschool het Dal.STAR challenge van start in Keent

11-03-2019 09:24 – Ingezonden door Redactie

Op woensdag 20 februari  is de STAR challenge in Keent gestart op basisschool het Dal. Op die dag konden kinderen zich laten inspireren volgens de STAR principes (sportiviteit, teamwork, acceptatie en respect).  De STAR challenge is voor alle buurtbewoners van Keent, zodat de hele wijk Keent straks STAR kleurt!! De STAR challenge wordt georganiseerd vanuit het Groot Keent Overleg. Punt Welzijn en basisschool het Dal zijn hiervoor het aanspreekpunt.

Bij de STAR challenge kan jong en oud  punten verdienen door iets goeds te doen voor een ander, zelf activiteiten te organiseren of mee te doen.  Met de punten die je hebt verdiend kun je verschillende prijzen winnen zoals zwembadkaartjes, een pizzakar voor je buurt of de urban sport tour laten komen op je speelveld in de buurt.

Hoe werkt de STAR challenge:
1. Je meldt je aan bij de facebookpagina ‘Keenter STAR challenge’ en je downloadt het aanmeldformulier. Er is ook een STAR challenge box bij de balie van het Dal, daar liggen ook aanmeldformulieren.
2. Je vult het aanmeldformulier in en stuurt het naar [email protected] of doet het in de STAR challenge box op school.
3. Je krijgt bericht van de STAR ambassadeurs hoeveel punten je kan verdienen met de challenge.
4. Je voert de challenge zelf uit of doet mee aan een STAR challenge activiteit.
5. Je stuurt een filmpje /foto naar de facebookpagina met korte tekst of je doet deze in de box op school.
6. Je krijgt een aantal keer per jaar een overzicht van hoeveel punten je al hebt verdiend.

Iedere maand zal er een STAR challenge georganiseerd worden door de STAR ambassadeurs waar je aan deel kan nemen en punten kan verdienen. Maar de meeste punten kun je natuurlijk verdienen door zelf activiteiten te organiseren of iets goeds te doen voor een ander! Als je meer informatie wil over de STAR challenge of als je graag mee wil helpen als STAR ambassadeur, mail dan naar: [email protected]

Powered by Blog Grabber