Start kraamverhuur kerstmarkt in Budel-Schoot!

Op zondag 9 december organiseren het Dorpsplatform Sterk Schoot, de Ouderraad van Basisschool de Wereldwijzer, Jong Nederland en voetbalvereniging Rood-Wit ’67 samen een gezellige kerstmarkt! Tussen 13.30 en 17.00 uur kun je terecht in de sfeervol verlichte Reinder voor al je kerstinkopen.Start kraamverhuur kerstmarkt in Budel-Schoot!

18-11-2018 13:53 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 9 december organiseren het Dorpsplatform Sterk Schoot, de Ouderraad van Basisschool de Wereldwijzer, Jong Nederland en voetbalvereniging Rood-Wit ’67 samen een gezellige kerstmarkt! Tussen 13.30 en 17.00 uur kun je terecht in de sfeervol verlichte Reinder voor al je kerstinkopen.
Ook kun je genieten van heerlijke hapjes, wafels en natuurlijk een glaasje glühwein. Erik Peeters is onze gastheer en kondigt de optredens aan. De kerstman brengt een bezoek en deelt snoepjes uit aan de kinderen. Om deze kerstmarkt te kunnen organiseren worden er gedurende de hele middag loten verkocht.  Onze kerstman zal hiervoor de plaatselijke winkeliers binnenkort benaderen. Wij hopen dat u ons weer steunt! Mocht je ook een tafel willen huren om je kerstspullen te verkopen, stuur dan een mail naar ellevanleeuwen26@gmail.com of bel naar Marja van Moorsel op 0031 495 494765.
Deze happening mag je zeker niet missen … dus noteer alvast in je agenda… zondag 9 december gemeenschapshuis De Reinder in Budel-Schoot!

Powered by Blog Grabber