Stefano Keizers met zijn cabaretvoorstelling ‘Erg Heel’

Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet de jonge cabaretier Stefano Keizers complete zalen in verwarring achter en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Nu staat hij in de theaters met…Stefano Keizers met zijn cabaretvoorstelling ‘Erg Heel’

03-05-2018 13:13 – Ingezonden door Redactie – Foto Lotte Bronsgeest

Tijdens het Amsterdams Kleinkunstfestival liet de jonge cabaretier Stefano Keizers complete zalen in verwarring achter en sleepte hij de Wim Sonneveldprijs in de wacht. Nu staat hij in de theaters met zijn eerste avondvullende show, die de gemoederen nog meer zal beroeren. Dit toptalent is te zien op zaterdag 5 mei in Theater De Hofnar met zijn voorstelling ‘Erg Heel’.
In het tv-programma ‘De Slimste Mens’ ontpopte hij zich tot een wolf in clownskleren en schopte hij het tot de finale. Maar wie is Stefano Keizers? Waar komt hij vandaan? Wat deed hij in een vorig leven? Ieder antwoord levert nieuwe vragen op. Met een brede grijns danst Keizers over alle grenzen heen. Hij charmeert zijn publiek als een ware entertainer, maar wees gewaarschuwd; in ‘Erg Heel’ is alles misschien mogelijk, maar niets wat het lijkt.
NRC: “Erg Heel is het meest indrukwekkende cabaretdebuut in jaren en één van de beste voorstellingen van dit seizoen.”
AD:”Een saboteur als Keizers kan in het theater niet genoeg worden gekoesterd.”
Reserveren van kaarten voor Stefano Keizers kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie, één uur voor aanvang van elke voorstelling of telefonisch via 040-2074020.
’t Hofgezelschap
Theatergroep ’t Hofgezelschap biedt een goed gezelschap voor eenieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid en bezoek deze cabaretvoorstelling van Stefano Keizers niet alleen.

Powered by Blog Grabber