Succesvolle editie Nieuwjaarstoernooi Ledûb Volleybal nieuwe stijl

Het in een nieuw jasje gegoten Nieuwjaarstoernooi van Ledûb Volleybal kende een geslaagde ‘eerste editie’. De nieuwe spelopzet en de vertrouwde Ledûb-gezelligheid leverden een geslaagd toernooi op.Succesvolle editie Nieuwjaarstoernooi Ledûb Volleybal nieuwe stijl

12-01-2019 10:19 – Ingezonden door Jesper Kuijpers – Foto Jos Meusen

Het in een nieuw jasje gegoten Nieuwjaarstoernooi van Ledûb Volleybal kende een geslaagde ‘eerste editie’. De nieuwe spelopzet en de vertrouwde Ledûb-gezelligheid leverden een geslaagd toernooi op.

Het door Heren Recreanten 1, beter bekend als #SexyVolley, georganiseerde Nieuwjaars toernooi kende dit jaar een vernieuwde en unieke opzet. Voor het eerst werden NeVoBo-leden, oud-leden en recreanten uitgedaagd om ‘gemixt’ wedstrijden te spelen. Het kon zomaar gebeuren dat de buitenaanvaller van Heren 1 in een team zat bij een dame uit de recreantenafdeling.

Het leverde bijzondere situaties in het veld op. Dames die heren afblokken, leeftijdsverschillen van meer dan 20 jaar, spectaculaire rally’s, opstelling vergissingen, voetfouten en sportieve romances. Maar bovenal was het een gezellig en sportieve manier om de banden met andere clubleden aan te halen!

Op twee andere velden kruisten liefhebberijteams in een traditionele toernooiopzet de degens. Ook hier viel veel sportiviteit, gezelligheid en enthousiast spel te bespeuren. De sportieve dag werd vervolgens op de dansvloer swingend afgesloten. Dj’s Rein Vos en Jim zorgden ervoor dat het tot in de late uurtjes gezellig bleef in de Zuiderpoort. Tot volgend jaar!

Powered by Blog Grabber