Succesvolle evenementen voor Loopgroep Cranendonck

De Sterksel City Run was sterk bezet door onze loopgroep.Succesvolle evenementen voor Loopgroep Cranendonck

27-10-2018 11:00 – Ingezonden door Redactie

De Sterksel City Run was sterk bezet door onze loopgroep. Een mooie loop, ideale mogelijkheid om de conditie te testen voor de hele of halve marathon van Eindhoven en goed georganiseerde loop door Pieter van Beekveld. Deze keer liepen de dames van onze loopgroep voor de ereprijzen. Op 14 oktober was een erg warme editie van de halve marathon in Eindhoven. Geert Hertogs en Twam Lammers liepen beiden naar een mooie tijd gezien de omstandigheden. Zou jij ook graag eens mee willen doen aan zo’n evenement? Wil jij genieten van hardlopen, maar kan je wel wat hulp gebruiken? Kom eens gratis met ons meetrainen. Voor meer informatie: Irma van Gils 0031 6-23042276.

Powered by Blog Grabber