Succesvolle Stage- en Banenmarkt in Budel

Op vrijdag 23 november werd de vierde editie van de Banen- en Stagemarkt georganiseerd in de Zuiderpoort te Budel. Tal van bedrijven gaven er meer info over de mogelijkheden in hun bedrijf. Heel wat studenten,…Succesvolle Stage- en Banenmarkt in Budel

29-11-2018 14:55 – Ingezonden door Redactie – Foto’s Jos Meusen

Op vrijdag 23 november werd de vierde editie van de Banen- en Stagemarkt georganiseerd in de Zuiderpoort te Budel. Tal van bedrijven gaven er meer info over de mogelijkheden in hun bedrijf. Heel wat studenten, op zoek naar een geschikte stageplaats, en andere geïnteresseerden bezochten de beurs. De markt werd georganiseerd door Cranendonck werkt!, een stichting waar bedrijven en talenten elkaar vinden. Cranendonck werkt! is onderdeel van het OCC, de gemeente Cranendonck en het BRAVO! College.

Foto Jos Meusen

Powered by Blog Grabber