Supernormaal superverhaal in het Munttheater

`Gewoon Held’ is een energieke en kleurrijke voorstelling van het Limburgse theatergezelschap Het Laagland, waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en…Supernormaal superverhaal in het Munttheater

05-04-2019 11:18 – Ingezonden door Redactie

`Gewoon Held’ is een energieke en kleurrijke voorstelling van het Limburgse theatergezelschap Het Laagland, waarin vier superhelden de uitdagende missie aangaan om gewoon te zijn. Vliegend, springend en vallend, met alle bravoure en verlegenheid die daarbij hoort. Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee! Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. Zij schudden alle megakrachten van zich af en willen alleen nog maar gewóón zijn. Dat je dan niet altijd de beste bent: heerlijk! Niet alles kunt: super, man! Maar deze overgang valt niet mee… Niet meer sterk als staal zijn, is fijn. Maar een jampotje niet open krijgen, dat is toch gênant. En falen? Doodeng! Moet je een held zijn om geen held te zijn? Te zien op zondag 7 april om 15.00 uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 10,30  incl. theaterdrankje en voor de kinderen limonade. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.
 
Foto Joost Milde

Powered by Blog Grabber