‘SuperSunday’ bij hockeyclub Cranendonck

Zondag 18 november is  het ‘SuperSunday’ bij hockeyclub Cranendonck. Dit bekent dat er maar liefst vijf wedstrijden te zien zijn. Tijdens SuperSunday spelen alle senioren teams thuis.‘SuperSunday’ bij hockeyclub Cranendonck

18-11-2018 19:28 – Ingezonden door Redactie

Zondag 18 november is  het ‘SuperSunday’ bij hockeyclub Cranendonck. Dit bekent dat er maar liefst vijf wedstrijden te zien zijn. Tijdens SuperSunday spelen alle senioren teams thuis. Een gezellige, volle hockeydag, waarbij supporters van harte welkom zijn.  De spelers van alle teams roepen daarom alle hockey- en sportliefhebbers van Cranendonck op om zondag 18 november naar de wedstrijden te komen kijken en de dames en heren aan te moedigen. Om 10.30 uur bijten Dames 2 en Heren Veteranen de spits af. Om 12.30 uur is het tijd voor Dames 1 en Dames Jong 1 en Heren 1 sluit om 14.30 uur de op een na laatste speeldag af op Sportpark De Romrijten.
Dames eerder dit seizoen in actie.

Powered by Blog Grabber