sv Budel MO13-1 is kampioen!

sv Budel is afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd bij VOAB MO13-1 kampioen geworden in de 3e klasse – 7sv Budel MO13-1 is kampioen!

14-12-2018 12:01 – Ingezonden door Redactie

sv Budel is afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd bij VOAB MO13-1 kampioen geworden in de 3e klasse – 7 Het team werd overtuigend kampioen en won alle elf de wedstrijden dit seizoen Vorige week werd er met een 4-0 overwinning op concurrent Wilhelmina MO13-1 een grote stap gezet richting het kampioenschap, maar uiteindelijk moest er bij VOAB MO13-1 nog een punt behaald worden voor het kampioenschap Ondanks dat het team geen vaste keeper heeft, wisten de tegenstanders slechts vijf keer te scoren Daar stonden 84 treffers van de Budelse meiden tegenover Proficiat met het kampioenschap en veel succes in de beker en de voorjaarscompetitie

Powered by Blog Grabber