sv Budel MO13-2 is kampioen!

sv Budel MO13-2 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 3e klasse – 8. Aan het begin van de wedstrijd stond het meidenteam nog op een 4e plaats in de competitie, maar door te winnen van koploper…sv Budel MO13-2 is kampioen!

21-12-2018 10:52 – Ingezonden door Redactie

sv Budel MO13-2 is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de 3e klasse – 8. Aan het begin van de wedstrijd stond het meidenteam nog op een 4e plaats in de competitie, maar door te winnen van koploper UNA MO13-1 zouden ze op een gelijk aantal punten komen. Na een spannende wedstrijd waarin sv Budel MO13-2 de betere ploeg was, werd er verdiend met 1-0 gewonnen en werd het team onverwachts toch nog kampioen. Op doelsaldo moeten ze de meiden van UNA MO13-1 boven zich laten, maar uiteindelijk stonden er na afloop van de wedstrijd twee teams die kampioen geworden waren op een veld. Proficiat met het kampioenschap en veel succes in de voorjaarscompetitie!

Powered by Blog Grabber