sv Budel start met thuiswedstrijd tegen Sparta ‘25

Na twee overwinningen in de eerste ronde, eindigde donderdagavond bij De Raven het bekeravontuur voor sv Budel. De ploeg van Walter van Ommeren had een ruime overwinning nodig en was dan afhankelijk van…sv Budel start met thuiswedstrijd tegen Sparta ‘25

21-09-2018 14:11 – Ingezonden door Redactie

Na twee overwinningen in de eerste ronde, eindigde donderdagavond bij De Raven het bekeravontuur voor sv Budel. De ploeg van Walter van Ommeren had een ruime overwinning nodig en was dan afhankelijk van het resultaat bij de derby tussen Rood Wit’67/Plus en FC Cranendonck. Uiteindelijk won sv Budel slechts met 1-2 in Luyksgestel en wist FC Cranendonck het laatste puntje te behalen in Budel-Dorplein. De eerste competitiewedstrijd in Zuid I is thuis tegen Sparta’25 uit Beek en Donk. De wedstrijd begint aanstaande zondag om 14.30 uur op het sportpark in Budel en we hopen dat de fans van sv Budel massaal komen kijken!

Pupil van de Week sv Budel
Bij de wedstrijd sv Budel – Sparta ’25 is Bob Looijmans de Pupil van de Week. Bob zit in groep 7 van Basisschool de Triolier in Budel. Bob speelt bij sv Budel in de JO11-1 e speelt daar het liefst in de spits. Naast sv Budel is Bob fan van Ajax en zijn favoriete voetballers zijn Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Buiten Ajax is Bob fan van Christian Eriksen en bij sv Budel is zijn vader Johan Looijmans zijn favoriete voetballer. Hij gaat dan ook graag met zijn opa kijken als zijn vader moet voetballen. Naast voetballen speelt Bob graag buiten of op zijn Playstation en hij kijkt ook graag naar andere sporten, vooral Formule 1 vindt hij erg leuk. Bob, we wensen je heel veel plezier als Pupil van de Week en hopelijk breng je sv Budel 1 veel geluk!

Powered by Blog Grabber