’t Huys Vastgoed, de partner bij verkoop/verhuur van uw eigendom of zoektocht naar nieuw eigendom

Nadat hij veel ervaring heeft opgedaan als verkoper en bemiddelaar in het bedrijfsleven, 3 jaar in de wereld van het vastgoed heeft meegelopen en uiteraard het veeleisende traject tot erkend vastgoedmakelaar…’t Huys Vastgoed, de partner bij verkoop/verhuur van uw eigendom of zoektocht naar nieuw eigendom

02-12-2018 15:31 – Ingezonden door Redactie

Nadat hij veel ervaring heeft opgedaan als verkoper en bemiddelaar in het bedrijfsleven, 3 jaar in de wereld van het vastgoed heeft meegelopen en uiteraard het veeleisende traject tot erkend vastgoedmakelaar positief heeft afgerond, presenteert Erik Schultink nu vol trots zijn eigen vastgoedkantoor ’t Huys Vastgoed. “Mijn doel is om klanten te ontlasten,” vertelt Erik. “Ik maak alles van A tot Z in orde, uiteraard conform de regels, maar daarnaast lever ik nog tal van extra inspanningen om onze doelen te behalen.”

Wie op zoek is naar een woning, appartement of grond kan sinds kort beroep doen op Erik. Hij werkt op zelfstandige basis, waardoor een succesvolle verkoop of verhuur voor hem net zo belangrijk is als voor de klant zelf. Erik werkt namelijk volgens het ‘no cure, no pay’-principe, waardoor klanten enkel betalen wanneer een verkoop of verhuur definitief wordt afgerond. Erik draagt het motto: wat je doet, moet je goed doen’ hoog in het vaandel. “Daarom lever ik graag extra inspanningen voor klanten om tot het gewenste resultaat te komen,” legt Erik uit. “En ik spreek uit ervaring als ik zeg dat dit de dag van vandaag niet meer zo vanzelfsprekend is voor veel zaakvoerders. Daarom is het stukje ontlasten voor mij ook erg belangrijk. Het volledige dossier wordt geregeld, van begeleiding bij een aankoop tot het regelen van alle documenten, de bezichtigingen,… Noem maar op! Ik probeer er altijd het maximale uit te halen om zo alle partijen vooruit te helpen.” Bij ’t Huys Vastgoed kan er gerekend worden op een directe maar persoonlijke aanpak, een gratis waardebepaling van uw eigendom en regelmatig leuke acties! Informeer zeker eens naar de startersactie! Bovendien steunt Erik ook het goede doel. “Bij iedere verkoop stort ik € 50,- naar Pleegzorg Limburg. Ik heb zelf een pleegzoon en weet dus als geen ander dat deze organisatie elke financiële bijdrage goed kan gebruiken om voor meer kinderen een passende nieuwe thuis te vinden!” In de afgelopen maand mag Erik maar liefst 3 verkopen op zijn naam schrijven. En de komende weekenden staan er heel wat Open Huizen op het programma. Kijk zeker op de website voor meer info!

Erik is 7 dagen op 7 bereikbaar, ook buiten de reguliere kantooruren via tel. 0032 477 81 29 86. Er wordt enkel gewerkt op afspraak. Kijk zeker eens op www.thuysvastgoed.be of volg ’t Huys Vastgoed op Facebook en Instagram. Vastgoedkantoor ’t Huys Vastgoed is te vinden in de Haag 122 te Achel.

Powered by Blog Grabber