Taekwondo Open Challenge Cup

Zondag 3 maart werd het jaarlijks terugkerend internationaal Toernooi Challenge Cup georganiseerd in Tongeren.Taekwondo Open Challenge Cup

11-03-2019 09:37 – Ingezonden door redactie

Zondag 3 maart werd het jaarlijks terugkerend internationaal Toernooi Challenge Cup georganiseerd in Tongeren. Ditmaal was er helaas maar een klein aantal teamsporters van Koryosports aanwezig. Naast dat het vakanties is, waren er ook enkele sporters geveld door de griep. Dit zou zich dan ook wreken tijdens de wedstrijden en in de uitslagen bij het algemeen klassement beste teams. Dit zeer sterk internationaal toernooi zorgt elk jaar weer voor zware tegenstand op de wedstrijdmat dus het behalen van een medaille is op zich al een prestatie. In totaal waren er 577 deelnemers uit 13 landen, waaronder uit Turkije, Frankrijk, Ierland, Israël, Denemarken, Duitsland, Griekenland, Italië, Luxemburg, Nederland, België en Engeland. KoryoSports nam deel met 12 sporters waarbij 7 sporters een ereplaats behaalden. Eerste plaatsen waren er voor ?Samirah Wijnhoven, Nielle Vroegh en Sven Rigtering. Zilver was er voor Nino Westhimer, Lauri Staghouwer en Suzanne de Keijzer. En Lisa Francisco haalde een derde plaats.
Vorig jaar behaalde Koryosports ook nog een eerste plaats als “beste team.” Dat zat er dit jaar niet in, maar ondanks een uitgedund wedstrijdteam haalde Koryosports toch nog een 5e plaats in het clubklassement. Enkele goede resultaatsporters stonden nog met lichte griepgevolgen op de mat en dit beïnvloedde het spel behoorlijk maar toch kijken we met deze behaalde resultaten terug op een goede prestatie!

Powered by Blog Grabber