Talentvolle Kinderbontemiddag CV De Pintewippers Gastel

Afgelopen zaterdagmiddag 9 februari zat de Schaapskooi in Gastel al vroeg vol met toeschouwers. Alle ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefjes en nichtjes uit de omstreken waren door de deelnemers van…Talentvolle Kinderbontemiddag CV De Pintewippers Gastel

16-02-2019 11:35 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdagmiddag 9 februari zat de Schaapskooi in Gastel al vroeg vol met toeschouwers. Alle ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, neefjes en nichtjes uit de omstreken waren door de deelnemers van de Kinderbontemiddag opgetrommeld om te komen genieten van een gevarieerd programma.
Rond de klok van 13.45 uur werd de middag geopend door presentator Jesse. De toeschouwers waren terechtgekomen in een live uitzending van het Journaal, rechtstreeks vanuit Gastel. Met behulp van de reporter ter plaatse, Naomi en assistente Daisy bracht Jesse het meest spectaculaire nieuws van de dag. Er werd een kudde wilde paarden aangetroffen buiten de Schaapskooi. Hiermee was de indiaan naar Gastel gekomen om een speciale indianendans uit te voeren op het podium. Verder werd gereisd naar de Alpen voor een optreden van den Alpenzusjes en werd een kort bezoek gebracht aan Oostenrijk voor een optreden van de Lawine Boys. Natuurlijk ontbraken Kafke, 4Life, De Snollebollekes en het Feestteam niet in deze uitzending. Hoogtepunt van de uitzending waren twee live optredens van Laura Tesoro en Guus Meeuwis. Net voor het weerbericht werd nog een knappe solo op de trom ten gehore gebracht. Tijdens het weerbericht bleek het in Gastel niet alleen bier te regenen, maar ook taco’s.
CV De Pintewippers dankt alle deelnemers en hun ouders voor het mogelijk maken van deze geweldige middag. De toeschouwers hartelijk dank voor hun aanwezigheid, want zonder publiek is een voorstelling niet compleet! Wij hopen jullie volgend jaar allemaal terug te zien tijdens de Kinderbontemiddag.

Powered by Blog Grabber