Tante houdt niet van Sinterklaas (3+) in Theater De Hofnar

Op zondag 2 december staat de jeugdvoorstelling ‘Tante houdt niet van Sinterklaas’ in Theater De Hofnar. Een vrolijke voorstelling over, met en door Sinterklaas.Tante houdt niet van Sinterklaas (3+) in Theater De Hofnar

20-11-2018 08:19 – Ingezonden door Redactie – Foto Vannessa Wessels

Op zondag 2 december staat de jeugdvoorstelling ‘Tante houdt niet van Sinterklaas’ in Theater De Hofnar. Een vrolijke voorstelling over, met en door Sinterklaas.
Deze jeugdvoorstelling gaat over een tante die ergens in Nederland woont. Ze heeft een hekel aan Sinterklaas. Zo erg zelfs, dat ze er voor wil zorgen dat Sinterklaas nooit meer naar Nederland komt! Daarvoor heeft ze een plannetje bedacht: Met speciale door haar zelf gebakken pepernoten die er voor zorgen dat iedereen Sinterklaas vergeet! Ze vangt in het park een Piet om de speciale pepernoten uit te proberen. Sinterklaas komt de Piet zoeken. En hij snoept per ongeluk zelf ook van de pepernoten van tante! Sinterklaas wil nu alleen nog maar kerststukjes maken… En wat zit er toch in dat geheimzinnige koffertje? Gelukkig komt met hulp van de andere Pieten alles toch nog goed.
Ook is er na afloop van de voorstelling een Meet & Greet met de gehele cast in de foyer. Leuk samen op de foto met je favoriete persoon of met allemaal!

Maak jouw eigen kleurplaat
Voor de leukste/mooiste kleurplaat, die voor aanvang van de voorstelling wordt ingeleverd is er voor de winnaar een leuke prijs. De kleurplaat is te downloaden vanaf www.langhout-theater.nl of op onze website, www.hofnar.nl.

Kaarten reserveren  
Kaarten reserveren voor deze jeugdvoorstelling kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie of bel naar 0031 40 2074020.

Speciale actie
Laat ons vóór 26 november weten met wie en waarom je graag naar ‘Tante houdt niet van Sinterklaas’ zou willen op zondag 2 december via communicatie@hofnar.nl en maak kans op 2 vrijkaartjes!

Powered by Blog Grabber