Team Koryosports pakt 2e keer wisseltrofee!

Zaterdag 8 december vond in Nijmegen het 11e Yoo-Sin jeugdtoernooi plaats Taekwondo KoryoSports nam ook deel aan dit toernooi Een mooi, laagdrempelig toernooi uiterst geschikt als sparrings/gewenningstoernooi…Team Koryosports pakt 2e keer wisseltrofee!

14-12-2018 13:44 – Ingezonden door Redactie

Zaterdag 8 december vond in Nijmegen het 11e Yoo-Sin jeugdtoernooi plaats
Taekwondo KoryoSports nam ook deel aan dit toernooi Een mooi, laagdrempelig toernooi uiterst geschikt als sparrings/gewenningstoernooi voor beginnelingen Een kleine 260 sporters uit Nederland en België nam deel Met name onze jongere sporters konden zich uitleven en waarbij van de 13 deelnemers 12 sporters een ereplaats behaalden Ook dit keer weer veel finalepartijen, 9 van de 12 sporters, met als resultaat 2 goud en 7 zilver (uitslagen elders op de sportpagina’s)

Met dit laatste toernooi van het jaar was er nog steeds een grote inzet en waren er weer mooie partijen te zien waarbij een gestage groei bij de vaste deelnemersgroep te zien was Dit betekent niet altijd de hoogste plaats op het erepodium Dit keer was de opdracht om vooral technische combinatie oefeningen uit te proberen Dus variabel sparring Ook ter vervanging van de wisselbeker 2017 een mooie beker ontvangen van de organisatie Een 3x de wisselbeker binnenhalen is dit keer niet gelukt maar we kunnen zo wie zo terugkijken op een geslaagd toernooi Uiteindelijk wist KoryoSports de 7e plaats in de ranking van 36 teams neer te zetten wat toch nog altijd een goede plaats is met vooral de jongere generatie sportertjes

Powered by Blog Grabber