Tectum Achel start met sportieve ambitie aan 2019!

De eerste helft van de reguliere competitie is voorbij gevlogen voor Tectum Achel. De volleyballers vab Tectum Achel zijn 10 matchen ver in de hoogste klasse (de terugronde is immers al gestart) en heeft…Tectum Achel start met sportieve ambitie aan 2019!

12-01-2019 10:22 – Ingezonden door Redactie

De eerste helft van de reguliere competitie is voorbij gevlogen voor Tectum Achel. De volleyballers vab Tectum Achel zijn 10 matchen ver in de hoogste klasse (de terugronde is immers al gestart) en heeft exact de helft van die matchen gewonnen! Met de huidige 5e plaats in de rangschikking hebben ze virtueel zelfs uitzicht op Europees volleybal!
Ook de toekomst oogt mooi: na de welgekomen winterstop ontvangt Tectum Achel in De Koekoek op zaterdag 12 januari de topper Lindemans Aalst.
Nogal logisch dat deze profteams (die bij de Europese top aanleunen) een maatje te groot zijn voor Achel. Toch blijven onze spelers erop gebrand om ons kennerspubliek ook in die matchen waar voor zijn geld te geven! En als Tectum deze 5e (of 6e) plaats kan handhaven, ontwijken ze sowieso de degradatiestrijd en spelen ze een mooie nacompetitie met de andere “subtoppers”. De wedstrijd tegen Lindemans Aalst.
begint zaterdag om 20.30 uur in sporthal De Koekoek.

Powered by Blog Grabber