Tentoonstelling in Galerie Elzenhoeve

De maanden november en december staan bij Galerie Elzenhoeve in het teken van een doorlopende en gratis toegankelijke tentoonstelling in ‘pop-up vorm’. Op zes zondagmiddagen kunt u vele fraaie werken aanschouwen,…Tentoonstelling in Galerie Elzenhoeve

11-11-2018 11:47 – Ingezonden door Redactie

De maanden november en december staan bij Galerie Elzenhoeve in het teken van een doorlopende en gratis toegankelijke tentoonstelling in ‘pop-up vorm’. Op zes zondagmiddagen kunt u vele fraaie werken aanschouwen, van olieverf tot gemengde technieken. Het is de bedoeling dat de samenstelling van de expositie per editie wisselt. De werken zijn van de hand van vele bekende kunstenaars en worden op de zondagen 11, 18 en 25 november en 2, 9 en 16 december getoond in de expositieruimten van de Elzenhoeve in Luyksgestel. Te zien zijn voornamelijk originelen.

De kunstwerken zijn onder andere van Antoon Kruyssen, Jan Kruyssen, Nico Vrielink, Theo Kuijpers, Hubert De Vries, Marcel Van Driessche, Jos Verwiel, Ben Hens, Vincent van Oijen, Georg Heidweiller, Jef Diederen, Gèr Lataster, Peer v.d. Kruis, Lei Molin en Jorg René. Tijdens de expositiedagen kunt u desgewenst gezellig een kopje koffie of thee nuttigen. Meer informatie is te vindenop www.elzenhoeve.euen op facebook.com/elzenhoeve.Openingstijden: zondagen 11, 18 en 25 november en 2, 9 en 16 december van 13:00 tot 17:00 uur. Locatie: Galerie Elzenhoeve – Elsendijk 1 – 5575 XG Luyksgestel. Entree: gratis.

Powered by Blog Grabber