Tentoonstelling Picturaal

Schilderclub Picturaal is een Achelse hobbyclub die gestart is midden de jaren tachtig onder toeziend oog van Jos Cox. Doorheen de jaren hebben er tientallen het tekenen en/of schilderen onder de knie…Tentoonstelling Picturaal

15-02-2019 10:27 – Ingezonden door Redactie

Schilderclub Picturaal is een Achelse hobbyclub die gestart is midden de jaren tachtig onder toeziend oog van Jos Cox. Doorheen de jaren hebben er tientallen het tekenen en/of schilderen onder de knie kunnen krijgen, elk op zijn eigen manier. Zo hebben ze groepstentoonstellingen gegeven in CC De Kroon te Kaulille en in Overpelt in CC Palethe. De leden gaan zich nu voorstellen in Achel, in de wintertuin van het Michielshof. Dit op zaterdag 16 en zondag 17 februari, van 10.00 uur tot 15.00 uur. Iedereen is welkom en de inkom is gratis. De ruim 10 leden van Picturaal komen iedere donderdagavond van september tot april samen in de Joy in het Michielshof om er hun kunsten te beoefenen.

Ingestuurd door Jos Cox

Powered by Blog Grabber