“The most beautiful songs of Neil Diamond”

PELT – Op zaterdag 6 april trad Koninklijke Fanfare “De Dommelgalm”  op in Het Dommelhof voor een zo goed als volle zaal. Zij brachten de mooiste liedjes van Neil Diamond onder de titel “Lets’s play the Most Beautiful songs of Neil Diamond”.

Twee jaar geleden speelde De Dommelgalm het oeuvre van Neil al, maar omdat die man zo veel gezongen en na al die jaren nog altijd zo populair is, wilden ze daar maar al te graag een vervolg aan geven.  Onder de leiding van Dhr. Marc Vanhengel brachten diverse solisten onder wie Leendert De Vis, Valere Timmers, Werner Vanderlinden, Jessie Cloostermans en Eddy Baeten het mooiste repertoire van deze grote mijnheer ten gehore. Het werd een daverend succes met nog een mooie afsluiter in hun oefenzaal.

Tekst en foto Bea Van Winkel