The New Fools: ‘Bob session’

The New Fools, de beste Dylan-tribute band uit België (uit Hamont-Achel zelfs!) heeft nu ook een totaalshow ontwikkeld rond het schijnbaar onsterfelijke icoon Bob Dylan.   The New Fools: ‘Bob session’

04-04-2018 16:52 – Ingezonden door Redactie

The New Fools, de beste Dylan-tribute band uit België (uit Hamont-Achel zelfs!) heeft nu ook een totaalshow ontwikkeld rond het schijnbaar onsterfelijke icoon Bob Dylan.   

Dylan, die sinds het begin van de jaren ’90 on the road is met zijn ‘never-ending tour’, verkiest de laatste jaren om op te treden in zalen met een zittend publiek. In navolging hebben The New Fools nu ook hun eigen theaterproductie waarin zij een unieke ode brengen aan Bob Dylan in klank en beeld. De songs, de ene al wat bekender is als de andere, worden gebracht in eigen arrangementen die het origineel echter niet verloochenen. De stem van zanger Ben Schuurmans lijkt als twee druppels water op die van Bawb. Zet je neer en laat je meeslepen in een avondje Dylan….The New Fools komen op 6 april om 20.30 uur naar CC Palethe in Overpelt (Jeugdlaan 2). Tickets kosten €15 en zijn te verkrijgen via reservaties@palethe.be en via 0032 11 645952.

Powered by Blog Grabber