Theater ‘Wie van de drie’ in Leende

Op zaterdag 8, zondag 9 en woensdag 12 december speelt toneelvereniging Knal uit Leende de komedie ‘Wie van de Drie’ van Carl Slotboom. De regie is in handen van Boy JansenTheater ‘Wie van de drie’ in Leende

19-11-2018 18:52 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 8, zondag 9 en woensdag 12 december speelt toneelvereniging Knal uit Leende de komedie ‘Wie van de Drie’ van Carl Slotboom. De regie is in handen van Boy Jansen. Na zijn regiedebuut in 2017 is dit voor Boy Jansen de tweede keer dat hij Knal regisseert. In ‘Wie van de Drie’ is verwarring het sleutelwoord. De handelingen spelen zich af in hotel Stropershorst, waar de meest vreemde gasten logeren en het ene misverstand zich op het andere stapelt. Dit alles leidt tot hilarische situaties die elkaar in rap tempo opvolgen. Speciaal voor de voorstellingen bouwt Knal de zaal van gemeenschapshuis De Meent om tot een heuse theaterzaal. Door middel van een tribune is elke bezoeker verzekerd van een comfortabele zitplaats met goed zicht op het toneel. Kaarten à €10 zijn telefonisch te reserveren via www.knaltoneel.nl of (in de avonduren) telefonisch via 0031 6-30055182. De voorstellingen vinden plaats in De Meent, Julianastraat 1 in Leende. Aanvang 20.15 uur.

Powered by Blog Grabber