Theaterdisciplines op unieke wijze gecombineerd door Piepschuim

Op donderdag 21 maart staat PIEPSCHUIM in Theater De Hofnar met de cabaretvoorstelling ‘Grote Woorden’.Theaterdisciplines op unieke wijze gecombineerd door Piepschuim

22-03-2019 04:13 – Ingezonden door Redactie

Op donderdag 21 maart staat PIEPSCHUIM in Theater De Hofnar met de cabaretvoorstelling ‘Grote Woorden’. Deze voorstelling wordt gespeeld door taalfilosoof en componist Cor Burger en multi-instrumentalist en acteur Robbert Koekoek. Piepschuim heeft een naam opgebouwd met energieke en goede ontvangen shows op het snijvlak van muziek, cabaret en theater. De voorstelling ‘Grote Woorden’ combineert op een unieke wijze alle theaterdisciplines tot een ongelooflijke show met maatschappelijke relevantie. Een actueel programma over de macht van het gelogen woord.       

NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof op doen waaien. NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek. Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als u het bovenstaande moet geloven, kunt u grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Net zoals dit zeker niet waar is.

Ben je gek op cabaret? Dan is het cabaretpakket iets voor jou. Drie avonden onbedaarlijk lachen bij cabaretvoorstellingen waaronder de voorstelling ‘Grote Woorden’ voor slechts €45,- (i.p.v. 64,90). Voor meer informatie kijk op www.hofnar.nl/cabaretpakket

Kaarten reserveren voor deze voorstelling kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 09.30 u – 17.00 u, za 18.30 u – 20.30 u bij voorstellingsavonden of één uur voor aanvang van elke voorstelling) of bel naar (040)2074020.

Powered by Blog Grabber