Theatertour Frank Boeijen verplaatst naar de Posthoorn: nieuwe tickets beschikbaar

Op zondag 7 april zakt niemand minder dan Frank Boeijen af naar Hamont-Achel.Theatertour Frank Boeijen verplaatst naar de Posthoorn: nieuwe tickets beschikbaar

14-03-2019 14:00 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 7 april zakt niemand minder dan Frank Boeijen af naar Hamont-Achel. Aanvankelijk zou de populaire Nederlandse zanger optreden in Cinema Walburg, maar de theatertour wordt nu verplaatst naar De Posthoorn. De beschikbare tickets voor Cinema Walburg waren immers in een vingerknip uitverkocht. Door de show te organiseren in een grotere concertzaal komen er heel wat extra tickets vrij. Wil je erbij zijn? Dan is snel zijn de boodschap, want op is op.

Tijdens deze muzikale avond maak je een reis door de tijd vanuit de jaren ’80 tot de dag van vandaag. Hits van toen, zoals ‘De Verzoening’, ‘Zeg me dat het niet zo is’, ‘Koud in mijn hart of ‘Vaderland’ worden op verrassende manieren naar het heden gehaald. Een onmiskenbare stem, liedjes recht uit het hart en een band die past als een warme jas: met zijn persoonlijke verhaal raakt Frank Boeijen het hart van menig theaterbezoeker.
Info & tickets via www.hamont-achel.be/aha.

Powered by Blog Grabber