Tommie Falke naar Sporting NeLo

Met trots kondigt Sporting NeLo een eerste transfer aan. Nederlands international Tommie Falke (26j) komt over van Hurry-Up uit Zwartemeer (NL).Tommie Falke naar Sporting NeLo

11-03-2019 09:21 – Ingezonden door Redactie

Met trots kondigt Sporting NeLo een eerste transfer aan. Nederlands international Tommie Falke (26j) komt over van Hurry-Up uit Zwartemeer (NL). Falke speelt op linkerhoek en staat momenteel 3e in de topschuttersstand van de BeNe-League. Hij is geboren in Barger-Oosterveld (dorpje in Emmen) op 8 februari 1993. Hij begon met handballen bij H.V.  S.V.B.O. op 6 jarige leeftijd en op zijn 12de is hij naar E&O gegaan. Op zijn 15de kwam hij al op in de eerste ploeg bij E&O en daar heeft hij 5 jaar in de eerste ploeg gespeeld. De afgelopen 5 jaar heeft hij bij Hurry-Up gespeeld en nu vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging, bij Sporting NeLo! Tommie is afgestudeerd in de Medische Diagnostiek. Hij vervangt bij Sporting NeLo David Denert die ervoor kiest om in Duitsland te gaan handballen. David’s toekomstig team is voorlopig nog niet bekend. Sporting NeLo houdt eraan David heel hard te bedanken voor duidelijk bewezen diensten en wenst hem veel succes. Maar eerst mag hij nog proberen om de uitdagingen bij Sporting NeLo (beker en play-offs) dit seizoen tot een goed einde te brengen. Succes David en welkom Tommie!

Powered by Blog Grabber