Top 2000 avond

Op zaterdag 6 april organiseert Vocaal Ensemble Quintessens uit Budel samen met Port Vocalis uit Maarheeze een gezellige Top 2000 avond in Partycentrum Proost in de Deken van Baarsstraat in Budel.Top 2000 avond

05-04-2019 11:12 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 6 april organiseert Vocaal Ensemble Quintessens uit Budel samen met Port Vocalis uit Maarheeze een gezellige Top 2000 avond in Partycentrum Proost in de Deken van Baarsstraat in Budel. Het is een avond vol gevarieerde muziek uit de Top 2000 waarin diverse muziekstijlen aan bod komen. De twee koren zingen tweemaal 20 minuten en er is een aantal verrassende optredens. Tijdens de pauze en tijdens de afterparty wordt er muziek gedraaid uit de Top 2000 en is er volop gelegenheid om mee te zingen en los te gaan op de dansvloer. Kom genieten van een heerlijk avondje uit op zaterdag 6 april; we beginnen om 20.00 uur en de entree is gratis.

Powered by Blog Grabber