Toppers bij Comedy Night on Thursday in het Munttheater

Ook dit seizoen komen de beste stand-uppers weer naar het Munttheater op donderdag 17 januari. Ze zijn hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief en soms vreemd, maar altijd grappig! Want de grap is natuurlijk…Toppers bij Comedy Night on Thursday in het Munttheater

15-01-2019 21:19 – Ingezonden door Redactie

Ook dit seizoen komen de beste stand-uppers weer naar het Munttheater op donderdag 17 januari. Ze zijn hilarisch, messcherp, gortdroog, inventief en soms vreemd, maar altijd grappig! Want de grap is natuurlijk waar het allemaal om draait bij stand-up comedy. Laat je verrassen en kom met je vrienden een avondje lachen met de beste stand-up comedy talenten uit Nederland en Vlaanderen: De bourgondische Tukker Thijs Kemperink, comedian en veelzijdige tekstschrijver Wilko Terwijn, de Vlaamse Brabander Bas Birker en de winnaar van de AKF Sonneveldprijs 2018: Glodi Lugungu! Te zien op donderdag 17 januari om 20.15 uur uur in het Munttheater in Weert. Tickets kosten € 18,00  incl. theaterdrankje. Tickets en info: www.munttheater.nl of via de Theaterkassa.

Powered by Blog Grabber