Tragikomedie ‘Mooi weer vandaag’ met vier fantastische acteurs

Bram van der Vlugt is een groot liefhebber van de tragikomedie ‘Mooi weer vandaag’ van David Storey. Zijn wens dit stuk op het toneel te brengen komt dit seizoen uit. Deze voorstelling, met acteurs Bram…Tragikomedie ‘Mooi weer vandaag’ met vier fantastische acteurs

04-04-2018 14:02 – Ingezonden door Redactie – Foto Piek

Bram van der Vlugt is een groot liefhebber van de tragikomedie ‘Mooi weer vandaag’ van David Storey. Zijn wens dit stuk op het toneel te brengen komt dit seizoen uit. Deze voorstelling, met acteurs Bram van der Vlugt, Bart Klever, Nattie Blanken en Marlou Gorter, is te zien op zaterdag 7 april in Theater De Hofnar.

In deze tragikomedie volgen we de gesprekken van vier mensen. Hun gesprekken gaan veelal over het weer en stokken voortdurend. Langzaamaan wordt duidelijk dat er met alle vier iets aan de hand is. Van der Vlugt: ‘Wat dit toneelstuk voor mij zo aantrekkelijk maakt, is dat het op een poëtische en dramatische manier heel gewone tekortkomingen van de menselijke omgang laat zien. Het is geestig en ontroerend. De lach om dingen die eigenlijk té erg zijn, is uiteindelijk een lach van herkenning.’

Recensie over de voorstelling ‘Mooi weer vandaag’:
‘Bram van der Vlugt beheerst feilloos het flardsgewijze taalgebruik.’ NRC Handelsblad

Voorafgaand aan deze voorstelling is een gratis voorbespreking te bezoeken, waarin u meer achtergrondinformatie krijgt met betrekking tot het gezelschap en de voorstelling. Reserveer de voorbespreking bij de kaartjes voor deze voorstelling. Dit kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie of telefonisch via 0031 40-2074020.
Foto Piek

Powered by Blog Grabber