Trefpunt Kom Er In

De Mennekes van Metaal zijn op dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur druk bezig met demonteren van kleine elektronische apparaten zoals computers, koffiezetapparaten, radio’s, cd- en videorecorders en kleine huishoudelijke apparaten.Trefpunt Kom Er In

18-11-2018 13:52 – Ingezonden door Redactie

De Mennekes van Metaal zijn op dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.30 uur druk bezig met demonteren van kleine elektronische apparaten zoals computers, koffiezetapparaten, radio’s, cd- en videorecorders en kleine huishoudelijke apparaten. Heeft u een van deze apparaten thuis staan en u wil ze kwijt? Breng ze dan naar het Dorps Trefpunt in Soerendonk en wij zorgen ervoor dat uw spullen gerecycleerd worden. U kunt ons ook komen helpen met het recycleren. Gezelligheid staat voorop.

Powered by Blog Grabber