TributeFest een uniek indoor festival

Op zondag 21 april vindt TributeFest Valkenswaard plaats in Theater De Hofnar. Een avond vol hits en klassiekers van de bekendste artiesten! Een uniek festival vol tribute entertainment. TributeFest Valkenswaard…TributeFest een uniek indoor festival

09-04-2019 12:07 – Ingezonden door Redactie

Op zondag 21 april vindt TributeFest Valkenswaard plaats in Theater De Hofnar. Een avond vol hits en klassiekers van de bekendste artiesten! Een uniek festival vol tribute entertainment. TributeFest Valkenswaard is een indoor staconcert met bands waarbij stilstaan onmogelijk is en dansen en meezingen niet tegen te houden is. Met pop en rock, van de 60’s tot nu en voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils. Er is ruimte voor lokaal talent maar ook gevestigde tribute namen zullen zich op deze dag presenteren. Er staan verschillende tributebands op het programma tijdens TributeFest. Welke muziek kan je tijdens deze avond verwachten? Hits van Rammstein, Kinderen voor Kinderen, Eurythmox, Brexitpop, David Bowie, Thin Lazy, Dolly Parton, Bruce, Bruce Springsteen en The Beatles zullen ten gehore worden gebracht. Het zal gegarandeerd een swingende avond worden voor iedereen. TributeFest Valkenswaard wordt georganiseerd door Tributeworld, Cafe De Fantast en Theater De Hofnar. Kaarten reserveren voor TributeFest Valkenswaard Indoor edition kan via www.hofnar.nl, aan de kaartverkoopbalie  of bel naar 0031 40 2074020.

Powered by Blog Grabber