Trouw Hanne en Rob

Op zaterdag 26 januari zijn Hanne Geysen en Rob Daens in het huwelijksbootje gestapt. Het koppel woont in Kleine Brogel, maar zijn beiden afkomstig uit Pelt: Rob uit Neerpelt, Hanne uit Overpelt. Samen…Trouw Hanne en Rob

10-02-2019 17:40 – Ingezonden door Redactie

Op zaterdag 26 januari zijn Hanne Geysen en Rob Daens in het huwelijksbootje gestapt. Het koppel woont in Kleine Brogel, maar zijn beiden afkomstig uit Pelt: Rob uit Neerpelt, Hanne uit Overpelt. Samen hebben ze twee kinderen, Luca van 6 jaar en Lynn van 2 jaar. Hanne en Rob leerden elkaar kennen in de sporthal van Overpelt, waar Rob toentertijd werkte en Hanne er kwam sporten. In april van dit jaar zal dat al 12 jaar geleden zijn. Momenteel is Rob werkzaam als metser en Hanne als zelfstandig kapster en nagelstyliste. Na een gezellige receptie thuis, trok de trouwstoet naar het gemeentehuis van Peer om er om 13.30 officieel te trouwen. Daarna ging de dag verder in de feestzaal waar om 16.00 uur een tweede ceremonie van start ging met een ‘Rent-A-Priest’. Na een uitgebreid avonddiner, kon het avondfeest van start gaan!

Powered by Blog Grabber