Trouwen voor de kerk in het dekenaat Hamont

Trouwen, het is elke dag ‘ja’ zeggen aan elkaar. Een mooie uitdaging in jullie relatie. Een aantal koppels laten hun relatie inzegenen in een kerkelijk huwelijk. Omdat ze daardoor beseffen: we staan er…Trouwen voor de kerk in het dekenaat Hamont

24-12-2018 14:19 – Ingezonden door Redactie

Trouwen, het is elke dag ‘ja’ zeggen aan elkaar. Een mooie uitdaging in jullie relatie. Een aantal koppels laten hun relatie inzegenen in een kerkelijk huwelijk. Omdat ze daardoor beseffen: we staan er zo niet alleen voor, er is Iemand die met ons mee stapt. Koppels uit Overpelt, Neerpelt, Hamont-Achel die overwegen om een kerkelijk huwelijk aan te gaan kunnen daarvoor contact nemen met hun pastoor of een daarvoor verantwoordelijk gestelde diaken. Bij hen kunnen ze terecht om de kerk, de datum en het uur voor hun viering vast te leggen. Zij doen dat liefst voor einde januari 2019 als ze in dat jaar willen trouwen. Er zijn ook enkele uitstekende kansen tot huwelijksvoorbereiding. Een ervan is de verloofden ontmoeting die voor al de kerkelijk trouwenden zal plaats hebben op vrijdagavond 1 maart om 19.30 in de eetzaal van het Salvatorcollege te Hamont-Lo.  Jouw parochie bezorgt je hiervoor graag een uitnodiging alsmede een inschrijfformulier. Voor alle vragen i.v.m. huwelijksvoorbereiding kan je ook terecht bij Gerard Hendriks, diaken tel. 0032 11 64 46 76 e-mail: gerard.hendriks@pandora.be

Powered by Blog Grabber