Try out Showkoor Rise up

In de voorbereidingen van de deelname aan de World Choir Games 2018 heeft showkoor Rise up uit Neerpelt een try out voorstelling gegeven op zondag 15 april in de Walburg te Hamont. Dit wereldkampioenschap…Try out Showkoor Rise up

20-04-2018 09:37 – Ingezonden door Redactie

In de voorbereidingen van de deelname aan de World Choir Games 2018 heeft showkoor Rise up uit Neerpelt een try out voorstelling gegeven op zondag 15 april in de Walburg te Hamont. Dit wereldkampioenschap vindt plaats in Pretoria, Zuid-Afrika. Zo’n goeie 400 mensen hebben de voorstelling bijgewoond. Ook de nieuwe uniformen met bijpassende schoenen waren onderdeel van de presentatie. Behalve het openingslied “Rise Up’ werden de nummers gebracht die opgelegd zijn door het Europees Muziek Festival voor de Jeugd (EMJ) in Neerpelt waar de meisjes hun beste beentje(s) zullen voorzetten. Karin Lauwers (dirigent), Axel Freire (toetsen en mededirigent), Sander Camps (choreograaf en verantwoordelijke voor de kostuums) en Ann Vanduffel (drijvende kracht) hebben samen voor een mooie show gezorgd. Te gast op deze try out was de Odacs Dance Company met een afwisselende show. Showkoor Rise Up eindigde de namiddag met Afrikaanse songs begeleid door enthousiaste djembéspelers uit Overpelt. Het showkoor is niet enkel een koor, het is veel meer dan dat. Zingen is belangrijk maar ze dansen, brengen theater, kunstzinnige choreografie en geven hun talenten alle kansen om zich te ontwikkelen.

Powered by Blog Grabber