TTV Budilia niet naar derde divisie

Heren 1 startte in de voorjaarscompetitie in de hoofdklasse met acht, voornamelijk west Brabantse en Zeeuwse teams.TTV Budilia niet naar derde divisie

07-05-2018 06:13 – Ingezonden door Redactie

Heren 1 startte in de voorjaarscompetitie in de hoofdklasse met acht, voornamelijk west Brabantse en Zeeuwse teams. Na zeven wedstrijden ging het Budelse tafeltennisteam aan kop voor TTV Irene, Die Meede en Tios. Deze vier teams speelden nog een extra ronde voor de promotie naar de 3e divisie. Door verlies in de uitwedstrijden tegen Die Meede en Tios eindigde Budilia met Gerard van de Kerkhof  (76%), Ries van der Steen (67%) en Ben Laenen (62%) op een fraaie tweede plaats. Dit is niet slecht voor het eerste jaar in de hoofdklasse. Hoe het team er in het najaar uit gaat zien is op dit moment nog niet duidelijk. Een kampioenschap valt er ook te vermelden. Team 9 bestaande uit spelers van onze ‘sportoverdag-groepen’ greep ongeslagen de titel in de 7e klasse. Wij feliciteren Anja Bennenbroek 67%, Henk Belgers  88%, Martin Bosmans 89% en Joop van Gaans 90% met deze mooie prestatie.
Team 5 bestaande uit Toon Saanen, Hein Simons, Maartje Scheepers, Edwin Wijnhoven en Paul Govers eindigde in de 4e klasse op de tweede plaats samen met Son en Breugel en mag nu via een promotiewedstrijd proberen de 3e klasse te bereiken. Het jeugdteam werd vierde in hun groep. Niel Geelen won 79% van zijn partijen, Stef van Cranenbroek en Yannick Paredis 40)% en Gino Rademaekers 20%. Niel en Yannick plaatsten zich voor de finales van de afdelingsmeerkampen en Yannick won de jeugdtoernooien in de para 3 klasse in zowel Tilburg als Arnhem. Een mooi succes voor onze jeugdtrainers Wil Verspagen, Karin Lammers en Frank Kuipers.
Wie speelden er deze ronde meer dan 60%:
2e Klasse: Biek Verweijen  82, Edwin Paredis en Ino Stevens  65 en Eric Thelen 60%. 3e Klasse: Jack Braeken  100, Gerard Neeskens 78, Alexander Heil 71, en Nicole de Werdt  60%. 4e Klasse: Hein Simons 86, Toon Saanen 71%. 5e Klasse: Jolanda Asveld-Daniels  79%. 6e Klasse: Michelle Beerten 75 Harrie de Werdt 67 en Mat van der Heijden 60%.
Activiteiten tot aan de zomervakantie:
– Algemene ledenvergadering  15 mei
– Recreantencup 22mei
– Zomeravondwedstrijden op de donderdagen 17 mei, 7juni ( Megacles Weert) en 21 juni.
– X-Peri cup jeugd 26 mei.
Voor info: www.budilia.nl

Powered by Blog Grabber