Turnwedstrijd Heeze – Maarheeze

Afgelopen zondag 24 februari heeft in sporthal de Pompenmaker te Heeze een onderlinge wedstrijd tussen de Turnclub Heeze en Turnclub Maarheeze plaatsgevonden.Turnwedstrijd Heeze – Maarheeze

28-02-2019 15:08 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zondag 24 februari heeft in sporthal de Pompenmaker te Heeze een onderlinge wedstrijd tussen de Turnclub Heeze en Turnclub Maarheeze plaatsgevonden. Deze wedstrijd vindt jaarlijks afwisselend in Heeze en Maarheeze plaats. Zowel de recreanten als de selectie-turnsters kunnen op deze dag laten zien wat zij het afgelopen jaar allemaal geleerd hebben. Bovendien is er een wisselbeker te winnen voor de turn(st)er met de meeste punten. Vorig jaar was deze bokaal gewonnen door Turnclub Maarheeze en Turnclub Heeze was uit op sportieve revanche. Onder het toeziend oog van de ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en belangstellenden lieten de turners en turnsters zich van hun beste kant zien. In 4 groepen, afhankelijk van leeftijd en niveau, streden zij onderling om de prijzen.

Voor veel kinderen was dit hun eerste wedstrijd, en dat maakt het natuurlijk extra spannend. Maar vooral was het een leuke ervaring waaraan iedereen veel plezier beleefd heeft. Met een diploma, een traktatie en een aantal met een medaille ging iedereen tevreden naar huis. De trotse winnares van de wisselbokaal was Milou Adriaans van Turnclub Heeze.
Mocht je interesse hebben in hetturnen, kom dan eens kijken tijdens naar één van de turnlessen of kom vrijblijvend een keertje meedoen. Tuvema turnt in de Muzenberg. De recreanten trainen op donderdagavond van 18.15-19.15 uur. De selectie traint op woensdagavond van 18.15-20.15 uur en / of op zaterdagochtend van 10.30-12.30 uur. Kijk ook eens op www.tuvema.nl

Powered by Blog Grabber