Tweede benefietavond Kom op tegen Kanker

a het succes van de eerste benefietavond ten voordele van Kom op tegen Kanker Hamont-Achel vorig jaar, wordt er op 20 april een tweede editie georganiseerd.Tweede benefietavond Kom op tegen Kanker

23-02-2019 15:00 – Ingezonden door Redactie

Na het succes van de eerste benefietavond ten voordele van Kom op tegen Kanker Hamont-Achel vorig jaar, wordt er op 20 april een tweede editie georganiseerd. Dit keer gaat het door in De Posthoorn in Hamont, en er is wederom gezorgd voor een goed gevuld muzikaal programma.

Het benefietconcert is een initiatief van de  familie Freier uit Hamont. Zij moesten in 2017, na een lange strijd tegen kanker, afscheid nemen van Ann Vranken, vrouw van Jean Freier en mama van Danielle, Axel en Wim. “Op deze manier willen we opnieuw een steentje bijdragen aan Kom op tegen Kanker Hamont-Achel dat dit jaar trouwens 15 jaar bestaat,” vertelt Wim Freier. “En gelukkig kunnen we rekenen op veel vrijwilligers om ook deze avond weer tot een succes te maken.”

“Omdat de vorige benefietavond een enorm succes was, hebben we beslist om het benefietconcert opnieuw te organiseren,” gaat Wim verder. “En ook deze keer hebben we heel wat muzikanten bereid gevonden om mee te werken. Op de affiche pronken onder andere Showkoor Rise Up, An-Sofie die samen met een combo op het podium zal verschijnen, maar ook onze eigen Axel, die al bijna zijn hele leven klassieke piano speelt, zal samen met Régine een optreden geven. Daarnaast is de band J-Plug present, zij zullen samen met enkele surprise guests het publiek weer laten swingen! Afsluiten doen we met dj Wouter.”

Voor food & drinks wordt uiteraard ook gezorgd! Zo is er een gezellige (gin) cocktailbar en worden er burgers en tapas aangeboden. “We contacteerden de stad Hamont-Achel om ons evenement vast te leggen en zij stelden voor om het deze keer niet in het Michielshof door te laten gaan, maar in zaal De Posthoorn waar we natuurlijk veel meer mensen kunnen ontvangen. De bedoeling is dan ook dat we een mooi bedrag kunnen inzamelen dat ten goede komt aan Kom op tegen Kanker Hamont-Achel. ” De deuren van De Posthoorn gaan op zaterdag 20 april open om 19.30 uur. Kaartjes kosten €15 (studenten 2 voor 1) en zijn rechtstreeks te bestellen via  benefiethamontachel.be en in de bibliotheken van Hamont en Achel. Meer info over het evenement is te vinden op www.benefiethamontachel.be

Powered by Blog Grabber