U21 KFC Hamont 99 speelt kampioen

Afgelopen zaterdag stond voor de U21 van KFC Hamont 99 de voetbalwedstrijd tegen W. Koersel op het programma. Bij winst was de titel een feit.U21 KFC Hamont 99 speelt kampioen

05-05-2018 10:01 – Ingezonden door Redactie

Afgelopen zaterdag stond voor de U21 van KFC Hamont 99 de voetbalwedstrijd tegen W. Koersel op het programma. Bij winst was de titel een feit.?Maar, ook zonder te spelen zijn onze jongens kampioen geworden.  Enerzijds won Lutlommel VV vrijdagavond van de laatste concurrent, Zonhoven VV. Anderzijds heeft W Koersel forfait gegeven voor de wedstrijd in Hamont.  Wel spijtig dat de KFC-jongens hun titel niet op het veld konden vieren. Toch van harte proficiat aan trainer Roger Beckers, afgevaardigde Jan Rijnders en de volledige spelersgroep.

Powered by Blog Grabber