Uitbreiding markt Achel

Elke dinsdag is het marktdag: ‘s voormiddags in Achel, ‘s namiddags in Hamont. Vanaf dinsdag 5 februari sluit er in Achel een nieuwe marktkramer aan die kleding verkoopt. Daardoor zal de huidige opstelling van deze markt wijzigen. Dit heeft als gevolg dat het Michielsplein op dinsdag tussen 07.00u en…Uitbreiding markt Achel

04-02-2019 21:59 – Ingezonden door Redactie

Elke dinsdag is het marktdag: ‘s voormiddags in Achel, ‘s namiddags in Hamont. Vanaf dinsdag 5 februari sluit er in Achel een nieuwe marktkramer aan die kleding verkoopt. Daardoor zal de huidige opstelling van deze markt wijzigen. Dit heeft als gevolg dat het Michielsplein op dinsdag tussen 07.00u en 13.00u volledig parkeervrij dient te zijn.

Opdat de marktkramers voldoende manoeuvreerruimte hebben om plaats te nemen op hun nieuwe standplaats, vraagt het stadsbestuur om voertuigen tijdig te verzetten. Ook tijdens de markt dient het terrein volledig wagenvrij te zijn. Langs het Michielsplein mag je wel parkeren, alsook op de parking voor het gemeenschapshuis. Let wel: op de 4 parkeerplaatsen voor de krantenwinkel geldt een beperkte parkeerduur van 1 uur.

Staan er om 07.00 uur nog wagens geparkeerd op het Michielsplein, dan wordt er een pv opgemaakt. De wagens worden vervolgens getakeld. De kosten hiervan worden doorgerekend aan de foutparkeerder.

Powered by Blog Grabber