Uitreiking Koninklijke Onderscheiding de heer Waals brandweer Maarheeze

Op zaterdagavond 10 november werd er tijdens de jaarlijkse bindingsavond van de brandweer, post Maarheeze, een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Peter Waals, lid van de brandweer. De heer…Uitreiking Koninklijke Onderscheiding de heer Waals brandweer Maarheeze

18-11-2018 19:37 – Ingezonden door Redactie – Foto Koen van Dijk

Op zaterdagavond 10 november werd er tijdens de jaarlijkse bindingsavond van de brandweer, post Maarheeze, een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Peter Waals, lid van de brandweer. De heer Waals wordt door burgemeester Henri de Wijkerslooth onderscheiden als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. En ook Leon Versteijnen en Freddy van der Putten ontvingen een huldiging voor 12,5 jaren dienst als vrijwilliger bij de brandweer. Freddy kon echter niet aanwezig zijn op de feestavond.

Peter Waals ontving de onderscheiding omdat hij zich geruime tijd ten bate van de samenleving heeft ingespannen of anderen heeft gestimuleerd. Hij is vanaf 1988 tot 2018 lid van de vrijwillige brandweer Cranendonck, post Maarheeze. Toen nog voor de gemeente Maarheeze. De heer Waals is als brandweerman altijd bezig geweest met oefenen. Ook nu wordt hij nog als oefenleider benaderd. De zoon van de heer Peter Waals, Rob Waals, neemt bij zijn afscheid het stokje van hem over.

Powered by Blog Grabber