Uitreiking sportprijzen 2018 tijdens Sportgala

Het Platform Weert in Beweging en Kiwanis Weert zetten elk jaar Weerter topsporters en talenten in het zonnetje tijdens het jaarlijkse Sportgala in het Munttheater.Uitreiking sportprijzen 2018 tijdens Sportgala

27-10-2018 11:08 – Ingezonden door Redactie

Het Platform Weert in Beweging en Kiwanis Weert zetten elk jaar Weerter topsporters en talenten in het zonnetje tijdens het jaarlijkse Sportgala in het Munttheater. De gemeente Weert ondersteunt het gala. Tijdens het sportgala op 19 januari 2019 wordt bekend gemaakt wie de winnaars van de sportprijzen 2018 zijn in de categorieën: beste sporter, beste para-sporter, beste sportteam, beste sportcoach en grootste sporttalent.
Aanmelden van kandidaten voor de sportprijzen 2018 is mogelijk tot uiterlijk 10 november 2018. Sporters kunnen zichzelf aanmelden, maar ook iemand anders kan dit doen, bijvoorbeeld een familielid of trainer. Aanmelding is mogelijk voor alle takken van sport.   
Aanmelden kan uitsluitend via het formulier op de website van de gemeente Weert: www.weert.nl/sport.  In het formulier zijn ook de minimale criteria vermeld die per categorie van toepassing zijn.
Beoordeling en nominaties
Een jury beoordeelt de aanmeldingen en selecteert vervolgens 3 genomineerden per categorie. Alle kandidaten ontvangen uiterlijk op 15 december 2018  bericht of zij behoren tot de genomineerden. Tijdens het Sportgala op 19 januari 2019 worden alle genomineerden in het zonnetje gezet en wordt bekend gemaakt wie de winnaars van het jaar 2018 zijn.  

Powered by Blog Grabber