Uitstap kernleden Samana

De kernleden van Samana, zijn op 25 augustus met de trein naar Lier geweest voor hun jaarlijkse uitstap. De wereldberoemde Zimmertoren werd bezocht.Uitstap kernleden Samana

10-09-2018 18:50 – Ingezonden door Redactie

De kernleden van Samana, zijn op 25 augustus met de trein naar Lier geweest voor hun jaarlijkse uitstap. De wereldberoemde Zimmertoren werd bezocht. Deze toren werd vroeger in de jaren late jaren 50 al bezocht door de lagere schoolkinderen van Hamont. Er waren verschillende kernleden die zich dat nog herinnerden. Ook werd het Schapenkoppenmonument, de Sint-Gummaruskerk en het Timmermans-Opsommerhuis bezocht. De Moedige Bootvissers doen fijne toeristische rondvaarten op de Nete en daar hebben de leden van Samana gebruik van gemaakt. De gids voer over de kleine Nete, en vertelde over de geschiedenis van Lier en hoe vroeger vis en palingvangst erg populair was bij de arme stedelingen. Het was een dagvullend programma. In september start het nieuwe werkjaar.

Powered by Blog Grabber