Uitstap seniorenclub Vlas

De jaarlijkse meerdaagse ging deze keer naar Frankenland in Zuid Duitsland. De  leden van Vlas bezochten de bakermat van de Europese koningshuizen in Coburg. Ook Bamberg, het Frankisch Rome, met zijn klein…Uitstap seniorenclub Vlas

25-06-2018 12:12 – Ingezonden door Redactie

De jaarlijkse meerdaagse ging deze keer naar Frankenland in Zuid Duitsland. De  leden van Vlas bezochten de bakermat van de Europese koningshuizen in Coburg. Ook Bamberg, het Frankisch Rome, met zijn klein Venetië, de kronkelende steegjes en de prachtige rozentuin van de nieuwe residentie. In Bayreuth kregen ze de kleine Wagner mannekes ( beelden ) te zien die overal in het straatbeeld opdoken, zij wezen de weg naar het operagebouw met zijn prachtige tuinen. Door het bezoek aan zoveel kerkelijke schoonheid kregen sommige deelnemers nog echt goesting om ook een gebedje te wagen (zie foto). ‘s Avonds na het eten heeft de ‘zingende Wirtin’ ons 2 dagen vermaakt met haar eigen muziek. Rik van onze groep heeft samen met Inge (de zingende Wirtin ) ons laten meegenieten van een stukje duo amusement voor heel de groep. Het is geweldig om met zo’n groep een reis te maken, het kan niet snel genoeg gaan voor we de volgende reis aanvatten.

Powered by Blog Grabber