Uitstel opnamen Het Pelter Volkslied

In HAC Weekblad van vorige week deden wij een oproep aan alle Pelter koren om deel te nemen aan de opnamen van het nieuwe Pelter Volkslied.Uitstel opnamen Het Pelter Volkslied

26-03-2019 10:29 – Ingezonden door Redactie

In HAC Weekblad van vorige week deden wij een oproep aan alle Pelter koren om deel te nemen aan de opnamen van het nieuwe Pelter Volkslied. Dit lied was gemaakt in het dialect door Fons Tuyaerts op de melodie van ‘Waar in ’t bronsgroen Eikenhout’. De eerdere koorhappening van donderdag 21 maart resulteerde in een succesvolle proefopname. Echter na overleg en advies van de cultuurraad en het gemeentebestuur die het project ten volle steunen is besloten om het lied niet op die melodie verder te zetten maar spoedig met een eigen melodie te komen die het project nieuw leven in kan blazen. Derhalve wordt de koorhappening in de Reppe (Palethe) voor donderdag 28/3 afgelast en even uitgesteld. Vanaf het moment dat een nieuwe datum bekend is zullen de koren op de hoogte worden gebracht en opnieuw worden uitgenodigd.

Powered by Blog Grabber