Uw auto is in goede handen bij Autofirst Van den Broek

Voor al uw onderhoud en schadeherstel, maar ook voor het keuringsklaar maken van uw wagen en het inbouwen van accessoires bent u bij Autobedrijf Van den Broek aan het juiste adres. Hier zijn voertuigen…Uw auto is in goede handen bij Autofirst Van den Broek

06-05-2018 09:18 – Ingezonden door Redactie

Voor al uw onderhoud en schadeherstel, maar ook voor het keuringsklaar maken van uw wagen en het inbouwen van accessoires bent u bij Autobedrijf Van den Broek aan het juiste adres. Hier zijn voertuigen van alle merken welkom, zowel uit Nederland als België. Bovendien staat Autobedrijf Van den Broek garant voor een correcte service en een betaalbaar onderhoud.
Ralph Van den Broek startte in 2013 zijn eigen autobedrijf op, op ’t Inne in Budel. Hij is al de derde generatie garagist. Zowel zijn grootvader, die bekend stond als ‘Nolbroek’, als zijn vader sleutelden graag aan voertuigen. In de werkplaats wordt gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur en gereedschappen. En om op de hoogte te blijven van de laatste technologieën volgt Ralph regelmatig opleidingen. Het bedrijf staat garant voor professioneel werk en een eerlijke en correcte service. Van den Broek is aangesloten bij AutoFirst. “Dit biedt tal van voordelen voor de klant,” legt Ralph uit. “Zo kunnen we, na een onderhoud, een Mobiliteitsgarantie aanbieden voor slechts 19,95€. Dankzij deze garantie, die geldig is in heel Europa, wordt u bij pech onderweg altijd goed geholpen. De pechhulp is 24/7 beschikbaar, de sleepkosten worden vergoed en de auto wordt gecheckt. Kom zeker eens langs en we leggen u graag alle voordelen even uit.” Iedere auto heeft onderhoud nodig. Een grote of kleine beurt verlengt de levensduur en het rijcomfort, maar dan is het wél prettig om vooraf inzicht te hebben in werkzaamheden en kosten. Bij Van den Broek worden altijd eerst duidelijke afspraken gemaakt. Geen verrassingen achteraf dus. “Bij Autobedrijf Van den Broek bent u meer dan een klantnummer. Iedere auto is uniek en dat geldt ook voor onze klanten. We denken graag met u mee, ook bij de aanschaf van een nieuwe autobanden of velgen. Natuurlijk zijn onze adviezen kosteloos.”
Bij Autobedrijf Van den Broek worden tal van werken uitgevoerd. Denk maar aan het APK keuring klaar maken, het onderhoud (groot en klein), airco service, zomercheck, accu vervangen,… “Momenteel is het erg interessant om je auto klaar te maken voor de zomer. Een goede zomer check kan namelijk veel problemen in de kiem smoren. Een aantal preventieve handelingen kunt u prima zelf doen, maar AutoFirst van den Broek loopt uw auto na op zaken die minder eenvoudig thuis zijn uit te voeren. Zo wordt onder andere de motorolie gecheckt, de conditie van de accu, de airco en de verlichting. Ideaal om veilig op vakantie te vertrekken!”
Bij Autofirst Van den Broek kan u ook terecht voor de aankoop van al uw onderhoudsproducten, accessoires, banden,…En op de website www.autofirst-vandenbroek.n lzijn ook altijd de actuele acties te vinden. Het bedrijf is gelegen aan ’t Inne 4 in Budel. Maak een afspraak via te. 0031 495 769068 of info@autobedrijfvdbroek.com

Powered by Blog Grabber