Uw wagen is in goede handen bij Garage Gielen

Familiebedrijf Gielen is gespecialiseerd in de verkoop van tweedehandswagens van het merk Opel, maar ook voor het onderhoud en herstellingen bent u hier aan het juiste adres. Vader Jos en zoon Jef hebben…Uw wagen is in goede handen bij Garage Gielen

27-01-2019 20:02 – Ingezonden door Redactie

Familiebedrijf Gielen is gespecialiseerd in de verkoop van tweedehandswagens van het merk Opel, maar ook voor het onderhoud en herstellingen bent u hier aan het juiste adres. Vader Jos en zoon Jef hebben beide jarenlang ervaring in de branche en staan u graag bij met hun kennis en expertise.

Garage Gielen is een onafhankelijk Opel Verdeler. In de ruime showroom aan de Nijverheidsstraat 5 in Hamont-Achel is iedereen welkom om de selectie  tweedehandswagens te ontdekken. Bent u op zoek naar een sportieve wagen of liever een gezinswagen? Garage Gielen heeft een ruim aanbod, voor ieder wat wils en…ook voor iedere portemonnee! Op www.garagegielen.be kan je al een kijkje nemen naar het aanbod occasies. “En momenteel hebben we, in het kader van het Autosalon, erg mooie aanbiedingen in onze showroom!” vertelt Jef. “Zo bieden we diverse modellen aan scherpe prijzen én met garantie.” Daarnaast is het mogelijk om via Garage Gielen een financiering af te sluiten. Zij kunnen alles van A tot Z voor u regelen.

Jos Gielen startte met zijn eigen bedrijf in 1972. “We zijn altijd gevestigd geweest in Hamont en nu, sinds 4 jaar aan de Nijverheidsstraat 5,” vertelt Jos. “Ik ben trouwens erg tevreden dat mijn zoon Jef ook in het bedrijf is gestapt. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen rekenen op een correcte, professionele service.” Voor meer info kijk zeker eens op www.garagegielen.be Voor een afspraak kan er gebeld worden naar tel. 0032 11 447107 of mailen naar info@garagegielen.be

Let op! Op zondag 27 januari is Garage Gielen extra open van 10.00 uur tot 17.00 uur! Kom zeker langs en profiteer van de scherpe deals in het kader van het Autosalon!

Powered by Blog Grabber